Mereka Sudah Join, Anda Bila Lagi??

Sunday, February 13, 2011

Gathering Bloggers Melaka

Selamat pagi semua.. jam menunjukkan pukul 2.19 a.m. tp mata ni masih x mengantuk lg.. Klau diikutkn, mmg penat satu badan.. Ye la, penat weh.. Hari ni ade event yg aku sendiri x sangka aku akan join.. haha.. Ape event tu?? 
haa, tu nmpk tu tajuk entri kali ni?? 


Aku dpt tau event ni drpd blog salah sorg organizer iaitu encik HEIDI..


Event ni start pukul 12.30, bertempat di MIBC Melaka... Aku datang ditemani gadis2 ayu dari UTeM (cik diyana, zatul, cik dil).. Kami datang agak lewat, nasib tak terlepas aktiviti "memecah ais" tu..


Selesai berkenalan, kami pon memulakan game bowling.. Setiap lane ade 
tiga orang player, banyak jugak la lane yg kami tempah.. Sgt enjoy game tu, even aku masih noob dalam permainan bowling ni.. Xpe, next time praktis lg..

dari kiri : syamin, farah, cik dil, zatul

ni team aku, power mereka berdua ni

dari kiri : aku, heidi, syamin, zatul, cik dil, intan, farah

 dari kiri : aku, farah, syamin, alin kiwi, zatul, cik dil, aim

 After bowl, we go to late lunch.. Actually "brunch" for me.. hoho, so hungry.. 
patut la x boleh strike mase game (haha.. alasan).. We go to mapley berdekatan (Subaidah) dgn berjalan kaki, save petrol, kn harga petrol dah naek T_T.. Time lunch ni la kami merapatkan lg talian persaudaraan kami.. 
Sambil makan, sambil tu borak-borak.. 

berjalan kaki ke Subaidah beramai-ramai

mereka cakap muka kami mcm adik beradik.. 
YE KE?? hrmm..

Oh ye, terlupa nk mention ttg lucky draw.. Pada awalnya kami diberi 
satu nombor lucky draw setiap sorg.. After lunch, masa utk lucky draw.. Alhamdulillah, no. bertuah aku naik mase tu.. no. 43.. 
Yeah!! saye menang moto.. haha.. banyakla moto.. 
Dapat cup chumell bercorak lembu.. Thanks kpd penaja :) ..

my lucky number


Next, tibalah masa yg dinanti2kn oleh kaki2 posing.. Sesi bergambar.. Nasibla aku bukan kaki posing.. Kami pon snap la gamba sebanyak yg mungkin.. Ye la, utk kenangan kn.. Bukan senang nk gather ramai2 mcm ni.. Puas bergambar, kami pon bersurai..

luv u all..!!

Overall, aku rasa sgt best sbb dpt berkumpul beramai2, dapat berkenalan dgn blogger2 yg hebat2.. Bukan senang nk kumpul mcm ni.. Next gathering aku nk join lagi.. Nak komen byk pon x boleh, sbb ni lah first gathering yg pernah aku join..
Thanks kepada semua... korang mmg sporting abis..
Orait, see u guys and gurls next time.. B-)


p/s : sorry la sepanjang event tu aku senyap je, aku mmg jenis yg pendiam bila dgn org yg baru kenal :D

p/s/s : emm, buat masa skrg ni aku jrg sgt nk berblogging, so kalau nk keep in touch, add la my Facebook.. Kalau FB, mmg hari2 aku on.. hehe.. :D


* * * * * * * * * * * * * *


Hari ku x tamat di sini.. Tiba2 si zatul ni mention pulak pasal karok.. Pantang kau sebut perkataan tu, laju je aku menjawab.. Ape lg, slps bersurai, ambil kereta kat MIBC, terus start enjin dan bertolak ke Giant Batu Berendam utk melepaskn gian.. Haha..

model : Rastamat


Setelah selesai berkaraoke, kami pun pulang...


Bookmark and Share

13 Kata-kata Perangsang:

A'IM said...

terima kasih sebab datang::
nanti kitaorang upload video macam berita time korang semua berjalan ke subaidah tu..smart giler..keep in touch

http://kindofsoul.blogspot.com/

sonnet™ said...

hye adik =))

ainakhani said...

hihihi senior. sorry le tertanya samada tahun 1 ke smalam? hahaha comel la.. kecik!! hihi xP

Heidi Shafiq said...

thanks cuz sudi datang beb.. :)

platipus said...

nice ah...afif mmg pmaslu

asfz lily said...

best2..ngee~
wah p karok tak ajak ehh!! tak aci..nge3x :D

emieysandra said...

best dpt jumpe semalam..
~_^

afiff edogawa said...

@a'im
sama2.. :)
lain kali kalau ade event mcm ni lg, jgn lupa ajak ye..
video? wah, x saba nk tgk.. hehe

@cik diyana
hai KAKAK!

@AK
hehe.. xpe, sokay.. :)

@heidi
ur welcome.. best r gath tu.. lain kali ajak lg ye.. :D

@platipus
aah, mmg pemalu.. huhu

@asfz
wah, layan karok jugak ke? hehe

@emiey
aah, best sgt.. sori la x bertegur.. ^_^

Azmi said...

tak aci giler..aku balik awal sebab penat giler...
hoho.....korang best lah dah kenal ramai....

forever love said...

gambar saya ada la..hehe

eykameow said...

hohoho nanti kita update pasal gath ni pulak. huhu salam kenal .

intanurulfateha said...

afif!! tenksss sgt sbb dtg~ nt kalau ade pape event, join lah lagik k! heee~~

Fashionista said...

wah..join smpai hbs...rugi2 xdpt join smpai hbs...sob3

Related Posts with Thumbnails