Mereka Sudah Join, Anda Bila Lagi??

Monday, March 28, 2011

Mesej Wabak Infeksi

Pagi tadi, bangun2 tido je terus tengok jam handphone SE X10 mini pro aku yg kiut ni. Tiba2 ternmpk ade sms notification. Ape lg, aku pon terus check. Unlock je hp terus keluar pop-up mesej tu berbunyi

"DING! Saksikanlah wabak infeksi yang akan merebak ke seluruh negara sekejap lagi."

Haa.. macam tu la bunyi mesej tu. Dahla mesej tu berbentuk pop-up, ade button close je, lepas close trus hilang, xde saved dalam inbox mesej. Sgt seram kan... hehehe... Dalam hati ingatkn ade org bg sms alert pasal tsunami/radioactive. So abaikan je la.Kalau betul alert pasal bencana alam, kat TV nnt mesti ade.

*************************

Then pukul 7.30 mlm td, ternampak kawan post status kat facebook pasal mesej yg sama. “owh, ingatkan aku sorg je yg dpt msj tu”detik dlm hati. Then try la google ttg mesej pelik tu. Hasilnya, menemui beberapa post/discussion dalam blog dan forum tentang benda ni..





Nak tau lebih lanjut tentang misteri mesej tersebut, silalah jenguk sumber rujukan tersebut (tp tak dijamin kesahihannya..hehe)


erk... (-_-")


p/s: sape2 yg tau lebih lanjut tentang perkara ni, silalah share J




Bookmark and Share

9 Kata-kata Perangsang:

cik Dil said...

xde lak..pasaii pe tuu??

Belalang Hijau said...

ape tu? nape belalang x tau ape2 pun psl hai nih?

Encik Psychopath said...

jangan dilayan.

ai n i s h a f i qa said...

uisy...?bunyi saspen je nih....

RastaMat said...

aku dapat tadi pagi..
tapi hp aku tercerok bawah tilam..
balik umah baru bace msg tu..
lantak pi la..
bukan dia kacau hidup aku pon..

forever love said...

atq tak dapat pun. jangan layan mesej camtu.. prank ja

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

abaikan je ~ abes cter..:)

Faith said...

http://duniamartina.blogspot.com/2011/03/persoalan-mesej-dari-25333-terjawab.html

cik neddy said...

hehhehehe..akhirnye trjawab jgk misteri sebalik ding!!...moh kte ding!!

Related Posts with Thumbnails