Mereka Sudah Join, Anda Bila Lagi??

Sunday, May 30, 2010

Prince of Persia : Dastan vs Nabil Raja Lawak

Erk.. ape kena mengena Nabil ngan Prince of Persia ni?? Mst korg tertanya2 kn?? Haa... kali ni ak nk cite pasal kedua2 benda ni serentak dlm 1 post.. hehehe...

mcm ni cite die...

Ptg td, ak ngan 2 org membe ak, azam n zack g tgk wayang cite Prince of Persia kt Dataran Pahlawan.. Cite tu start dlm kul 5.25 ptg dan abis dlm kul 7.25 mlm... Nk dijadikn cite, time kami kluar dr panggung wayang tu, kami ternmpk org ramai berkumpul kt ruang legar GSC tu... Dlm hati ak, "ish.. ade ape tu?? kecoh betol la....". Then ade sorg brother ni wat announcement, "mintak perhatian ye, skrg ni kami sedang membuat promosi filem Kecoh Betul. Spt yg anda lihat, di sana ada Nabil, so anda bolehla mendapatkn autograf serta mengambil gamba bersama beliau..". Owh.. rupanya mereka tgh wat promosi filem Kecoh Betul... Then, ak pon taknak melepaskn peluang keemasan ni, bukan sng nk jumpa nabil ni.. haha.. So, ak g la beratur utk meminta autograf dan mengambil gamba bersama raja lawak itu...

taknak lepaskn peluang bergambar bersama


autograf nabil


filem Kecoh Betol... nantikan kemunculannya di pawagam berdekatan anda pada 3 jun 2010

Ok... Cukup cite pasal Nabil. Skrg ni ak nk cite skit psal cite Prince of Persia : The Sands of Time. WOWWW!!! BRAVO!! EXCELLENT!! itu je perkataan yg dpt ak gambarkn utk filem tersebut (ini pendapat ak, pendapat setiap org berbeza2). Cite ni byk memaparkn aksi2 memanjat dinding, melompat bangunan dn tidak kurg juga aksi berlawan yg cukup mantap. Senang ckp, jika anda pernah bermain game Prince of Persia (x kesahla pelantar ape skali pon), segala aksi di dlm game tu ade di dlm filem ini... haaa.... Tak percaya?? Klau tak caye g la tgk sndr....


10 star for this film

Klau anda nk tau serba sedikit ataupon sinopsis pasal filem ni, sila klik sini



yang mengarut,

6 Kata-kata Perangsang:

Enna Safraa said...

tgok tak ajak aku!!!

Cik Buya said...

best tak citer ni?? tak sabar aku nak pegi tengok :)

afiff edogawa said...

@enna : sori r.. len kali ek... :)

@buya : best giler!!! klau bg peluang nk tgk lg, ak sanggup... w/pon baya... hihi :D

criticalthinker89 said...

terbaek ar epit... hoho...

411GoMo said...

hebat kau..dpt gmbar ngan nabil ek..ko da kira kaki wayang yg hebat da ni..he3..nati sem depan kita p tiap mingu wayang k..he3

afiff edogawa said...

@ameer : thx..

@nik : tu pon secara kebetulan je... kaki wayang pon ade tahap gak ke?? xtau lak aku..
ok, aku no hal...
p/s: ni baru aku yg xde transport sndr, kalau ade, agaknye mmg tiap2 minggu aku g tgk wayang.. hahaha

Related Posts with Thumbnails