Mereka Sudah Join, Anda Bila Lagi??

Friday, April 2, 2010

Di Sebalik Nickname-ku


AFIFF EDOGAWA.... Afiff tu mmg nme ak.., tp Edogawa tu??

Hmm... Mne ak dpt nickname ni ye?? sbenanye, bkn ak sndri yg bg nickname ni kt dri ak... Tp, nickname ni org yg bg.. Time ak dok hostel kt Bunga Raya, budak2 luar kt situ yg pggil ak conan (conan dlm cite Detective Conan).. First time dgr, mmg agak lawak r.. Tp ble dipikirkn balik, mcm betol je ape yg mrk ckp.. ak, conan... conan, ak.. eh2.. mcm related je.. hihi..


Tp, knp mrk pggil ak conan?? Ni buat pengetahuan anda semua yg belom pnh face to face ngan ak, ak nk bgtau.., yg ak punye saiz bdn ni mcm budak 10 tahun (average tu la).. Klau korg jumpa ak (bg yg x pnh face to face), mst x tau n x pcaye yg ak adalah ak.. Oleh sbb ak memiliki saiz bdn yg kecik inila yg mnyebbkn mrk pggil ak conan... Yela, conan, bdn saiz budak, tp sbenanye dah besau..

So, drpd nme conan tu la ak mndpt ilham utk me-nickname-kn diriku sbg AFIFF EDOGAWA...
But, no worries k, coz i'm not detective.. LOL

6 Kata-kata Perangsang:

RastaMat said...

aku suke conan..
so aku suke ko..
lagi2 klu ada mashi maro @ marsmallow..
hahaha..
biler ada makan2 lagi??

afiff edogawa said...

ahh.. ko ni, gay ke ske ak?..
ahahaha...
nnt r ak roger klau stok ade..
hehe :P

Melor said...

aku pon suke conan,sempoi lah jln cerita paling lama 2 minggu leh settele satu kes (kalo tgok series kt tv la..)

nutcrakerz said...

wah, detective afiff.. =)

SaF_FreNsiCk said...

anjakan paradigma

jadikan kelemahan diri sebagai kelebihan aset untuk nampak unik...

bgs2, you are really something...

proud of you...

✿ CikCimi said...

nak tanya lagi banyak banyak bole tak? curious gile la dari time xplorace ag.
:P

Related Posts with Thumbnails