Mereka Sudah Join, Anda Bila Lagi??

Wednesday, June 16, 2010

~hApPy~



Salam sejahtera semua...

Hari ini mood aku happy sangat2... Nak tau tak apa yg membuatkn aku happy?? Nak tak?? Klau taknak tau silalah jangan segan-silu menekan button Alt+F4 ye... tak pon shutdown teros PC anda, lagi baik, tak membazir elektrik... haha

Okay, yg stay kat page aku ni serious eh nak tau... Ada 2 perkara yg membuatkan aku happy.. Sebenarnye takde la gempak sangat benda yg membuatkn aku hepy tu.. Juz, aku rasa nk luahkn jugak dlm blog aku yg x berapa ramai follower ni... Kira nk update blog skali la ni...

First reason yg membuatkn aku happy adalah aku lulus semester 2 dengan agak cemerlang (cemerlang tahap aku la.. bukan tahap dekan.. haha)... Alhamdulillah, syukur kpd Allah kerana pointer sem 4 ni naik dengan mendadak iaitu sebanyak X.XX... (rahsia... haha, mane bleh bgtau kt sini, segan).. Yela, mane taknye, average pointer aku ni bukanlah tahap yg patut dibanggakn, sekadar nak kata OK tu bolehla... haha (tu la, sape suruh malas blaja.. haha).. Ape pon, aku nk ucapkn trimas gozaimas banyak2 kpd ibubapa, family, kawan2, musuh2 dan pensyarah2 aku yg banyak membantu aku utk meningkatkn pointer aku... TRIMAS semua.. LUV U ALL!!!! MMUAHH!! Tahniah untuk diriku dan juga untuk kawan2ku... Bagi yg kurang bernasib baik tu tingkatkan lagi usaha ye..

Okay, cukup cerita pasal result aku....

***********


Sebab lg satu yg membuatkn aku gumbira adalah.......

...


....


....


Jeng Jeng Jeng...



BRAZIL MENANG pagi td!!!!

YES!!! Team pujaan aku menang melawan KOREA UTARA.. Well, kemenangan ni memang sudah dan senang diramal oleh semua pihak memandangkan ranking BRAZIL yg berada di tangga teratas FIFA.

*Ranking FIFA

Brazil menumpaskan Korea Utara 2-1 hasil jaringan Maicon 55' dan Elano 72', manakala Korea Utara mendapat gol saguhati di akhir2 perlawanan hasil jaringan JI Yun Nam 89'. Kenapa sikit sangat?? Kenapa tak belasah Korea Utara tu 10-0 ke, at least macam Germany kalahkan Australia 4-0. Well, aku rasa Brazil tu malas nk menunjuk2, setakat nak panaskan badan.. haha..

So skrg, anda semua sudah tahu pasukan mana yg aku sokong utk Piala Dunia kali ini..., semestinya BRAZIL... Aku sebenarnya dah lama sokong Brazil... Sebabnya... Nantikan post aku tentang Brazil...

Sekian, wassalam

2 Kata-kata Perangsang:

Ranting Bunga said...

germany sila naikkan ranking anda! (T_T) sekian terima kasih.

RastaMat said...

Opsss...
Skuad Oranje jangan dilupakan ye..
Hidup Belanda!!!!!

Related Posts with Thumbnails