Mereka Sudah Join, Anda Bila Lagi??

Thursday, July 8, 2010

welcome to BITI - senpai

"Mak ai... 14 Group Confirmations??!!"

sila abaikan request mafia wars :P


Itulah reaksi aku sebaik sahaja FB dibuka. Haiz.. (mengeluh kejap). Banyaknya request untuk group ni. Group yang aku maksudkan adalah Group UTeM BITI (Artificial Intelligence). Masalahnya request tu datang seramai 14 SERENTAK pulak tu.. Siapalah punya kerja yg mewar-warkan group ni kepada khalayak ramai ni??.. Owh ya, baru teringat... Mesti si Priya punya kerja ni, mempromosikan group ni kepada adik2 dia. Bagus Priya . Good job. Senior macam ni lah yg kita nak kan. Caring dengan adik2 junior. ekeke..


Bercakap pasal senior, wahh.., lagi beberapa hari lagi aku akan memulakan semester baru. Sekejap je rasanya belajar ni. Pejam celik pejam celik dah berada di tahun ketiga. Rasa macam baru semalam je daftar kat UTeM ni.. hahaha...


Buat student baru, aku ucapkan SELAMAT DATANG ke UTeM..

Buat adik2 ku yg mendapat Kos BITI, SELAMAT MENJADI WARGA AI
Marilah bersama2 menaikkan nama BITI.

hidup AI




   Bookmark and Share

2 Kata-kata Perangsang:

aanz said...

hohooo...
afiff rupenye admin group biti tuh..
hahaa..
tp kan group tu mcm x meriah sgt..
mcm senyap jek..
kat wall pun x byk update sgt..
xpe2..same2 gempakkan biti..
yeahhh..hidup biti..

afiff edogawa said...

@aanz
ajakla kwn2 lain, tlg meriahkn group tu..
hidip biti.. :)

Related Posts with Thumbnails