Mereka Sudah Join, Anda Bila Lagi??

Thursday, July 8, 2010

lirik lagu lagi pendek drpd tajuknya

salam sejahtera semua..


First sekali, aku nk tanya kamu semua, sedap tak lagu blog aku (lagu yg first) ni?? Honestly.. SEDAP didengar atau TIDAK??? Sape yg cakap tak sedap tu silalah cepat2 MUTE kan pc/lappy anda ye..

Bagi aku la, lagu tu sedap didengar... Muzik dye slow je.. Lirik dye pon OK, xde mengarut sangat.. Lagu2 OWL CITY album yg ketiga ni (OCEAN EYES) semuanya best2... First time aku dengar, memang layan giler sampai ADDICTED... ADDICTED wa cakap sama lu... Hahaha.. Punyelah BEST..

Bagi korang yg tak kenal siapa OWL CITY ni, bolehlah rujuk kat pakcik WIKI kat SINI..


Sekarang ni, aku nk share satu lagu OWL CITY yg paling BEST...

Tajuk lagu tu, Hello Seattle. Ade versi biasa dan versi remix.. Versi remix ni yg aku layan sampai LEBAM telinga aku.. Lebam bukan sebab ape, hosmet aku sume dah naik muak dengar lagu tu.. Yela, aku dok pasang lagu tu selama SATU MINGGU, Oleh kerana kesian kat mereka, aku pkai la headphone, pastu MAX kan volume... NGAHAHA... Giler tak aku nih??

Lagu Hello Seattle versi remix ni lirik dye pendek sangat.. Cuma HELLO SEATTLE... Haa.. Pendek kn?? Tak caya try dengar.. Tajuk lagu lg panjang drpd lirik lagu.. Hahaha... Lagu ni kalau korang request time KAROK ngan membe2, memang mintak PENUMBUK... Yela, buang masa, lagu panjang sampai 5 minit tapi lirik ciput je.. Oke la, korang layanlah video klip lagu Hello Seattle ni...



ni versi biasa... comel kn video klip ni???



yang ni versi remix... layan je..

p/s : lagu2 owl city ni hasil drpd insomnia si Adam.. So, sesiapa yg ade penyakit insomnia ni, bolehlah layan lagu2 dye... :P

p/s/s : sape2 yg berminat ngan lagu ni, silalah LAYAN SAMPAI LEBAM, korang boleh donlod full album kat SINI (torrent).




Bookmark and Share

4 Kata-kata Perangsang:

Cik Buya said...

Oit afiff ramainyer follower kamu :) hihi

afiff edogawa said...

hihi :)

Najiahtul Syafiqah Ismail said...

haha.. lawaklah lagu ni.. =)

RastaMat said...

Ko giler la dol..
Orang giler pon tak giler macam ko..
wakakakakaka...
Udah2 la dgr lagu tu..
Bukan setakat lebam je,
bernanah telinga aku ni hah..
adesss...

Related Posts with Thumbnails