Mereka Sudah Join, Anda Bila Lagi??

Monday, July 5, 2010

ade ape dengan blog list BEN ASHAARI???


Persoalan yg timbul sekarang ni, ade ape dgn blog list BEN ASHAARI?? Mesti korang semua pelik dgn persoalan yg aku timbulkan ni... 


Eh, cop2... korang kenal kn siapa BEN ASHAARI tu?? Alaa.. jgn wat tak tau la sape beliau tu.. Kata nk jadi blogger tegar, tp takkan SENIOR/SENPAI/OTAI dlm dunia blogging ni pon tak kenal... Well, aku pon sebenarnya kurang kenal, ape yg aku tau beliau tu OTAI dlm dunia blogging ni.. Tak caye, tengokla skrg, most of the blog ade link blog beliau.. Even dlm blog aku ni... Aku pon tak tau kenapa orang tabik spring sgt kat beliau.. Tp yg aku dgr la ade ura-ura mengatakan jika blog seseorang itu dilawati oleh beliau, maka traffik blog tersebut akan meningkat dengan mendadak..

Oke, kembali ke persoalan asal... Ade ape dgn blog list BEN ASHAARI??
.
.
.
.
Well, dekat blog list BEN ASHAARI tu ade LINK BLOG AKU..... 

tu je yg aku nk bgtau.... wakaka...


~eXpect the uneXpected~ was there


to abang Ben : Thanks sebab sudi letakkan link blog sy yg tak seberapa ni.. Dahla widget berterabur sana  
                sini, entry pulak merepek-repek. I know that list tu bukan permanent, tp at least rasa 
                      bertuah dan berbangga juga lah sebab tersenarai dalam blog list abang Ben. Yela, bukan 
                         senang tau OTAI nk pandang blog kita dua2 mata, biasanya sebelah mata je sebab mata dye buta sebelah... Lagi2 blog aku yg still noob ni..



p/s : aku merepek ni, abang Ben bace ke tak entry aku ni?? Ah, paduli la... beliau kan BZ....



    Bookmark and Share

7 Kata-kata Perangsang:

padin said...

salam..
ha3 epit.. cemane ko buat gambo jadi gitu? ajar aku ey, ekekeke

afiff edogawa said...

@padin : wasalam.. haha.. senang jek, aku edit pakai picasa.. download software tu kat picasa.google.com... pastu edit...

Anonymous said...

hahahaaahahaa

Cik Buya said...

femes ek ben ashari ni??

afiff edogawa said...

@Cik Buya:

boley kata feymes r...

aanz said...

derrrr...
hahaa..ingtkan ape laa..
title punye laa gempak..sbb ade nama ben...ben tu dasat wooo..
sehari smpai 48 kali dia update blog...mcm2 entry dia nak tulis..
tu yg otai tu

afiff edogawa said...

@aanz:

hahaha.. xnk jd mcm dia ke??

Related Posts with Thumbnails